Ticket Service

Wij hebben, hét efficiënte, gebruiksvriendelijke en betaalbare ticketingsysteem voor alle soorten organisaties die tickets voor evenementen, workshops, cursussen uitsluitend als sociale functie willen verkopen

De DagelijksDoen ticket service is een compleet ticketingsysteem. Geschikt voor geplaceerde en voor alle ongeplaceerde sociaal voorstellingen

Met de DagelijksDoen Ticket Service kunt u efficiënt uw evenementen plannen en beheren. Alle sociaal evenementen (Buurtfeest, evenement, concert en optreden, lezing, workshops, tentoonstelling enz.) worden gepresenteerd in de kalenders zodat u direct inzicht heeft in de beschikbaarheid van de event.

U kunt snel het programma voor een evenement afspreken en vastleggen. Bij ons maakt het niet uit in welke regelmaat je tickets wil verkopen. 

Service mails

Voorafgaand aan een voorstelling kunt u een reminder-mail sturen naar alle bezoekers, de inhoud kunt u o.a. laten afhangen van de dag van de week en/of de bezettingsgraad. Na afloop van de voorstelling kunt u alle bezoekers een bedankmail laten sturen. Deze service mails stelt u eenmalig in en vervolgens worden deze mails geheel automatisch door DagelijksDoen verzonden.

Met de activiteitenplanning kunt u efficiënt uw sociaal evenementen plannen en beheren. Alle gegevens en documenten rondom evenementen worden centraal vastgelegd. Alle evenementen worden gezamenlijk gepresenteerd in de kalenders van de provincies, (the Big picture) of plaatsnaam van uw aanstaande evenement.

Tarieven

Fee per ticket (onafhankelijk van het aantal tickets) is 13% van de aankoopprijs (de vergoeding omvat al onze administratie- en bankkosten) Alle verkochte tickets worden betaald (minus de vergoeding) binnen 2/3 werkdagen na het evenement.

Hoe het werkt

Stap 1. We zetten uw evenement (en) gratis online

Maak een gratis account aan en start vandaag nog met online tickets verkopen.

Stuur ons een e-mail ( ticketservice@dagelijksdoen.nl ) met de datum en tijd van uw evenement (en). Plus details van de evenementen) inclusief uw ticketprijs (s) en we zullen deze toevoegen aan onze kalender (en).

Wanneer de event (s) aanbieding is voltooid, sturen we u een e-mail met de link naar uw evenement en tickets

Stap 2. Promoot uw ticketverkoop

Wanneer u uw evenement (en) promoot, voeg dan gewoon de ticketservice-link toe en wij zorgen voor uw kaartverkoop.  Voorafgaand aan een voorstelling kunt u een reminder-mail sturen naar alle bezoekers, de inhoud kunt u o.a. laten afhangen van de dag van de week en/of de bezettingsgraad. Na afloop van de voorstelling kunt u alle bezoekers een bedankmail laten sturen.

Deze service mails stelt u eenmalig in en vervolgens worden deze mails geheel automatisch door DagelijksDoen verzonden.

Nog meer tickets verkopen? Gebruik onbeperkte kortingscodes, verschillende prijscategorieën en bijproducten voor een optimale ticketverkoop. Alles inbegrepen in onze gratis ticketservice.